Menu
Košarica

Prispevki RSS Feed

20 sep. Čaj naš vsakdanji
Trgovina 0 23
Kako pravilno pripravimo čajBeseda čaj izvira iz kitajske besede cha; v nekaterih kitajskih pokrajinah besedo izgovarjajo kot t’e, kar se je preneslo v številne druge jezike. Najbolj znan in najbolj "pravi" je črni čaj, ki mu je z našimi zeliščnimi i..
27 avg. Med - naravna pot do boljšega zdravja
Trgovina 0 61
Čeprav so med poznali in uporabljali že davno pred prvimi pisnimi zgodovinskimi omembami, sta bila njegov pravi izvor in sestava skrivnost. Pridobivanje medu je šele po letu 1800 postalo resna gospodarska dejavnost, ki so jo izpopolnili s številnimi ..
24 avg. Koristno o pohodništvu
Trgovina 0 20
Goričko je razgibana gričevnata pokrajina, kjer najvišji vrh sega le 418 metrov nad morsko gladino, pa vendar ponuja lepe razglede in kar je še pomembneje - lepe možnosti sproščenih, manj in srednje zahtevnih pohodov. Pokrajina je že tisočletja stiči..
13 avg. Prekmurska gibanica - recept
Trgovina 0 50
Prekmurska gibanica je posebnost med sladicami, ki jo uvrščamo med slovenske nacionalne kulinarične dobrote. Ta stara prekmurska praznična in obredna jed je dobila ime po besedi güba (guba) in se je v pokrajini ob Muri uveljavila že v zelo starih čas..
10 avg. Drobtinice o bučah
Trgovina 0 133
Buče in bučke so zelo preproste za pridelavo. Uporabne pa so kot predjed, glavna jed, solata, sladica, prigrizek, uporabljamo pa jih še v okrasne namene, pa tudi za kozmetiko.Buče so staroindijanske kulturne rastline, ki so jih v Evropo prinesli špan..
02 avg. Goričko kot turistična destinacija
Trgovina 0 37
Ne moreš ga opisati samo geografsko, našega Goričkega.Ne le, da je pokrajina nežna, valovita, kakor da je Panonsko morje namesto z vodo zdaj te doline zalilo z vsemi odtenki zelene, zlate, rjave, modre in vsega vmes,temveč je tudi pestra po zgodovini..
12 dec. Lastne blagovne znamke
0 187
Kot ste verjetno že opazili, naše podjetje ponuja tudi izdelke lastnih blagovnih znamk, katere so del nas že od leta 2012. Le te imamo razvrščene v več kategorij:i. gor-gesti (keksi, mesni izdelki - klobase, sončnična semena);ii. gor-piti (gazirana b..
11 dec. Spletna trgovina
0 145
Pozdravljeni na naši spletni trgovini. Trudimo se, da vam na enem mestu ponudimo čim več izdelkov domače, lokalne proizvodnje iz Pomurja. Dodatno pa smo v ponudbo vključili tudi nekatere naše blagovne znamke in ekskluzivne izdelke.Sproti vas bomo obv..
Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)