Menu
Košarica

Prispevki RSS Feed

27 jun. Ekipa Goričanke
Trgovina 0 660
Poleg kupcev, ki nam že več kot tri desetletja zaupate, ter ob poslovnih partnerjih, s katerimi smo vzpostavili trajno in spoštljivo sodelovanje, smo eden najpomembnejših delov našega podjetja fantje in punce na fotografiji - ekipa podjetja Goričanka..
07 mar. Praznujemo - 8. marec
Trgovina 0 956
8. marec - hvala vam, drage ženske!Karkoli počnejo, v svojem delu pustijo sled. Kakor tudi v vsakem od nas. V vsakem poklicu, ki ga opravljajo, dodajo vrednost. Vrednost svojih izkušenj, podpore, velikokrat sočutja in ljubezni.V vsakem delu, ki se ga..
24 jan. Valentinovo
Trgovina 0 597
Valentinovo ali praznik svetega Valentina  Praznujemo ga 14. februarja in je tradicionalni dan, ko si v nekaterih kulturah (ne samo) zaljubljenci izkazujejo ljubezen - največkrat s pošiljanjem voščilnic (pogosto anonimnih) in izmenjavo daril.   Prazn..
07 jan. Goričanka - podpiramo lokalno
Trgovina 0 648
Zakaj izbrati lokalno hrano?Prednosti lokalnega okoljaZdrave prehranjevalne navade, ki med drugim temeljijo tudi na rednem in zadostnem uživanju zelenjave in sadja, so izrednega pomena za zdravje, kakovost bivanja in počutje.  Iz zdravstvenega vidika..
24 dec. Nagradna igra - Goričankino obdarovanje
Trgovina 0 624
Pravila nagradne igre: PRAVILNIK ZA NAGRADNO IGRO NA FACEBOOK STRAN GORICANKAGoričankino obdarovavnje Objavljamo splošne pogoje in način sodelovanja v nagradni igri, ki jo pripravljamo na naši Facebook strani (Goričankino obdarovanje) v času božično-..
14 dec. Liofilizirano sadje
Trgovina 0 661
Liofilizacija je postopek sušenja zamrznjenih živil, ki obstaja že nekaj desetletji. Kot zanimivost - liofilizirna živila že desetletja uporablja NASA za pripravo obrokov za astronavte v vesolju.Gre za enega najbolj dragocenih načinov predelave obč..
05 dec. Miklavžev večer v Martinju
0 320
Miklavžev večer je eden najbolj pričakovanih praznikov naših otrok in obenem tudi poln skrbi, saj otroci ne vedo, po kakšnih merilih Miklavž ocenjuje njihovo pridnost. Je nagajanje le radoživost ali porednost? To je le eno od vprašanj, ki se poraja t..
07 okt. Dostava nakupa
Trgovina 0 556
V naših očeh je pomoč sočloveku nekaj samoumevnega. Seveda, če veš, da potrebuje pomoč in imaš sredstva, da jo lahko uresničiš.V podjetju Goričanka se zavedamo in tudi naše izkušnje kažejo, da nekaterim posameznikom ni samoumevno, da "skočijo" v trgo..
20 sep. Čaj naš vsakdanji
Trgovina 0 546
Kako pravilno pripravimo čajBeseda čaj izvira iz kitajske besede cha; v nekaterih kitajskih pokrajinah besedo izgovarjajo kot t’e, kar se je preneslo v številne druge jezike. Najbolj znan in najbolj "pravi" je črni čaj, ki mu je z našimi zeliščnimi i..
27 avg. Med - naravna pot do boljšega zdravja
Trgovina 0 401
Čeprav so med poznali in uporabljali že davno pred prvimi pisnimi zgodovinskimi omembami, sta bila njegov pravi izvor in sestava skrivnost. Pridobivanje medu je šele po letu 1800 postalo resna gospodarska dejavnost, ki so jo izpopolnili s številnimi ..
24 avg. Koristno o pohodništvu
Trgovina 0 297
Goričko je razgibana gričevnata pokrajina, kjer najvišji vrh sega le 418 metrov nad morsko gladino, pa vendar ponuja lepe razglede in kar je še pomembneje - lepe možnosti sproščenih, manj in srednje zahtevnih pohodov. Pokrajina je že tisočletja stiči..
13 avg. Prekmurska gibanica - recept
Trgovina 0 415
Prekmurska gibanica je posebnost med sladicami, ki jo uvrščamo med slovenske nacionalne kulinarične dobrote. Ta stara prekmurska praznična in obredna jed je dobila ime po besedi güba (guba) in se je v pokrajini ob Muri uveljavila že v zelo starih čas..
Prikazujem 1 do 12 od 16 (2 strani)