V naših očeh je pomoč sočloveku nekaj samoumevnega. Seveda, če veš, da potrebuje pomoč in imaš sredstva, da jo lahko uresničiš.


V podjetju Goričanka se zavedamo in tudi naše izkušnje kažejo, da nekaterim posameznikom ni samoumevno, da "skočijo" v trgovino.
O tem, zakaj so na podeželju ostali starejši ljudje sami, je veliko ustreznejših posameznikov, ki lahko utemeljijo situacijo.
Mi pa kot ljudje, ki živimo v tej skupnosti, to opažamo in že nekaj let poskušamo priskočiti na pomoč na svoj način.

Foto: Columbia College Calgary
Dostava nakupa v naših živilskih prodajalnah ni le dostava. Ne gre le za to, da nekdo prinese vrečko iz trgovine do domačih vrat;
ali pa da naloži še kak zaboj, kak večji paket. 
V  širši ponudbi je tudi opcija, da izdelke, ki jih potrebujete, lahko tudi naročite po dogovoru z našo ekipo, ki skrbi za takšne podrobnosti.
Skozi nekaj časa trajajoče spoznavanje naše ekipe in vas kot kupcev, naši ekipi čez čas postanejo znane vaše želje, tudi to, točno kateri artikel
imate v mislih, ko si zaželite morda paštete ali pa čisto navadnega toaletnega papirja.


In če nisi ti, ki bereš ta prispevek, potreben takšne pomoči, potem lahko vest deliš med tiste, katerim bi rad priskočil na pomoč,
pa ti to zaradi kopice svojih obveznosti in vpetosti med delo - družino in druge termine ne uspe vedno.
Dostavo je možno naročiti:
- ob nakupu v prodajalnah Spar partner Goričanka - v tem primeru opravite nakup in vam osebje posreduje čas dostave (ni nujno v istem dnevu!)
 - na telefonski številki - kjer naša ekipa sprejme tudi vaš seznam artiklov, ki jih potrebujete in kjer se dogovorite o času dostave in načinu plačila
- preko elektronske pošte: storitve@goricanka.si, kjer lahko pred nakupom preverite ali dorečete čas dostave ali pa pustite vaše podatke in potem po dogovoru z ekipo glede artiklov, dostave in načina plačila opravimo nakup in dostavo izdelkov.


Dostavo izvajamo na območju, kjer se nahajajo naše trgovine (Blagovnica Murska Sobota, Grad, Kobilje, Mačkovci, Sveti Jurij).


Za storitev brezplačne dostave naročenega / kupljenega blaga je minimalni znesek naročila 30€.


To je naša storitev, ki lahko nekomu olajša življenje.
Hvala, ker deliš in s tem pomagaš tudi ti.