Menu
Košarica

Dostava

Dostava poteka preko Pošte Slovenije (v nadaljevanju dostavna služba) za dostavo po Republiki Sloveniji. Stroške dostave krije kupec sam; razen, ko gre za brezplačno poštnino. Cena dostave je 2,90€. Za nakupe v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vse cene vključujejo DDV.


Rok dostave
Naročeno blago odpošljemo v najkrajšem času od prejema naročila. Prizadevamo si, da paket dobite v najkrajšem možnem času in izdelke na zalogi največkrat dostavimo v roku 1-5 delovnih dni. Čas dostave se lahko nekoliko oddalji v primeru, da je potrebno na določeni izdelek s strani dobavitelja čakati dlje časa, v primeru, da izdelka ni na zalogi oziroma v predprazničnem obdobju.
Če se slučajno zgodi, da izdelka ni na zalogi, vas obvestimo o dobavnem roku po elektronski pošti ali pa po telefonu in zagotovimo, da je naročeno blago dostavljeno v najkrajšem možnem času.

V primeru morebitne zamude, nedostavljenega paketa oziroma kakršne koli napake s strani dostavne službe, ponudnik ne more biti odgovoren za morebitno nastalo škodo, ki je nastala v povezavi s tem. Prav tako ponudnik ni odgovoren za primere, ko paket ni dostavljen zaradi višje sile. Ponudnik ni dolžan organizirati alternatvnih načinov prevoza v primeru zamude oziroma nedostavljenega paketa s strani dostavne službe. 
V poletnem času si zaradi visokih temperatur in s tem povezane omejene obstojnosti in svežosti nekaterih prehrambenih proizvodov in izdelkov, ki so temperaturno občutljivi, pridržujemo pravico, da jih ne pošiljamo po pošti.