Menu
Košarica

Politika zasebnosti

Varnost osebnih podatkov
Uporabnik se strinja, da spletna trgovina zbira, uporablja in obdeluje osebne podatke na uporabniškem računu uporabnika. Spletna trgovina se zavezuje, da bo z osebnimi podatki uporabnika rokovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih bo uporabljala in obdelovala izključno z namenom izboljševanja in uvajanja novih storitev v spletno trgovino.
Z oddajo naročila preko spletne trgovine Goricanka-trgovina.si uporabnik soglaša, da ponudnik z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja, vzpostavi, vzdržuje in upravlja z osebnimi podatki uporabnika za neomejeno časovno obdobje ter mu brezplačno pošilja novice: obvestila o novostih v ponudbi, o aktualnih dogodkih in aktivnostih ter mu pošilja reklamne letake preko elektronskih medijev, po pošti ali ga o njih obvešča s pomočjo telefonskih klicev in sms-sporočil. Osebne podatke uporabnika bo ponudnik uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje e-novice, ponudb, računov) in omenjeno obveščanje. Podatkov o kupcu ponudnik v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim oz. tretjim osebam. Uporabnik je seznanjen in soglaša, da za namene neposrednega trženja, ponudnik osebne podatke uporabnika uporabi tudi za obveščanje uporabnika (elektronsko in drugo) o svoji ponudbi  za pospeševanje prodaje in promocijo. To soglasje lahko uporabnik kadarkoli pisno prekliče. Zadostuje, da pošlje e-sporočilo na e-naslov, kjer v zadevo sporočila napiše: Odjava e-novic.
Hkrati ima uporabnik pravico vpogleda do podatkov, ki se nanašajo nanj, pravico zahtevati popravek, dopolnitev, blokiranje ali uničenje njegovih osebnih podatkov. Ponudnik bo ravnal s podatki uporabnika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Če uporabnik ne želi, da se ga obvešča o novostih v ponudbi, o aktualnih dogodkih in aktivnostih in, če ne želi, da mu ponudnik pošilja e-novice, lahko svoje nestrinjanje s tem navede tudi v opombe v obrazcu za registracijo uporabnika (pred oddajo naročila).