Menu
Košarica

Dajč produkt

Blagovna znamka: Dajč produkt
Pražena bučna semena so zdrav prigrizek, saj vsebujejo polno mineralov, vitaminov in fitohranil. Pražena semena vsebujejo v primerjavi z nepraženimi  več beljakovin, magnezija, fosforja in kalija, ravno tako več cinka, vlaknin in selena. Uporaba bučnih semen:uživajte cela bučna semena;lahko si ..
1.85€
Brez DDV:1.69€
Blagovna znamka: Dajč produkt
Bučna semena so zdrav prigrizek, če je zraven čokolada, je okus še boljši.Sestavine: bela čokolada 64% (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, sirotka v prahu, emulgator: sojin lecitin, vanilijev ekstrakt), bučno seme 35%, sredstva za glaziranje: gummi arabicum, šelak, sladkor, glukozni sirup, palm..
3.25€
Brez DDV:2.97€
Blagovna znamka: Dajč produkt
Bučna semena so zdrav prigrizek, če je zraven čokolada, je okus še boljši.Sestavine: mlečna čokolada 64% (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin, vanilijev ekstrakt), bučno seme 35%, sredstva za glaziranje: gummi arabicum, sladkor, med.  Kakav: najmanj 3..
3.25€
Brez DDV:2.97€
Blagovna znamka: Dajč produkt
Bučna semena v beli čokoladi z okusom malineBučna semena so zdrav prigrizek, če je zraven čokolada, je okus še boljši.Sestavine: bela čokolada 63% (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, sirotka v prahu, emulgator: sojin lecitin, vanilijev ekstrakt), bučno seme 33%, maltodekstrin, malinov pire, mal..
3.25€
Brez DDV:2.97€
Blagovna znamka: Dajč produkt
Bučno seme v beli čokoladi z okusom pomarančeBučna semena so zdrav prigrizek, če je zraven čokolada, je okus še boljši.Sestavine: bela čokolada 62% (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, sirotka v prahu, emulgator: sojin lecitin, vanilijev ekstrakt), bučno seme 32%, barvila: betakarotin, maltodeks..
3.25€
Brez DDV:2.97€
Darilni paket Love - objem in bučna semena oblita s čokolado Darilni paket Love - objem in bučna semena oblita s čokolado
Novo
Blagovna znamka: Dajč produkt
Slastno in strastno darilo za Valentinovo.Darilni paket vsebuje:- darilno škatlo iz barvne lepenke- bučna semena, oblita s čokolado (možni so različni okusi)..
15.92€
Brez DDV:13.05€
Darilni paket Neskončna ljubezen z bučnimi semeni in marmelado Darilni paket Neskončna ljubezen z bučnimi semeni in marmelado
Novo
Blagovna znamka: Dajč produkt
Izvrstna izbira posebnega, lokalnega darila za Valentinovo.Darilni paket vsebuje:- lesen okrasek Neskončna ljubezen - bučna semena, oblita s čokolado (na voljo so različni okusi)- marmelada iz buče in bučnih semen.Sladko Valentinovo!..
12.15€
Brez DDV:9.96€
Blagovna znamka: Dajč produkt
Domača marmelada iz buče in bučnih semenSestavine: muškatna buča 75%, jabolka 10%, sladkor 14%, pražena bučna semena 1%, limonin sok, pektin.Brez konzervansov.Proizvajalec: Dajč produkt Družinsko podjetje s tradicijo, ki se ukvarja z oljarstvom, žagarstvom, pridelavo biomase, tesarstvom, krovst..
3.35€
Brez DDV:3.06€
Blagovna znamka: Dajč produkt
Jedilno nerafinirano 100% prekmursko domače bučno oljeProdukt iz Krajinskega parka GoričkoHraniti v suhem in hladnem prostoru.Proizvajalec: Dajč produkt Družinsko podjetje s tradicijo, ki se ukvarja z oljarstvom, žagarstvom, pridelavo biomase, tesarstvom, krovstvom in kleparstvom. Z oljarstvom ..
5.90€
Brez DDV:5.39€
Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)