Menu
Košarica

Čebelarstvo Bedek

Blagovna znamka: Čebelarstvo Bedek
Ima zelo nežen vonj in šibko aromo. V okusu je mogoče zaznati samo sladkost, ki je srednje do močno intenzivna.Barva: Je zelo svetle barve, od skoraj brez barve do slamnato rumene. Ob uporabi deviškega satja iztočimo skoraj brezbarven med. Bistrost: Vedno je bister.Kristalizacija: Ostaja v teko..
9.88€
Brez DDV:9.02€
Med cvetlični 450g
Novo
Blagovna znamka: Čebelarstvo Bedek
Cvetlični med je po svojih senzoričnih lastnostih lahko raznovrsten, saj so te odvisne od vrste cvetov, na katerih so čebele nabrale nektar. Cvetlični med lahko precej hitro kristalizira.Barva: Lahko je zelo različna, od slamnato rumene do rjave. Odvisna je od vrste rastlin in deleža medu iz mane.Bi..
6.13€
Brez DDV:5.60€
Blagovna znamka: Čebelarstvo Bedek
Je srednje do močno, celo zelo močno sladek ter ima pekoč pookus po sladkem. Pri tem tipu je obvezno navzoč tudi okus po kislem, ta pa je šibko do srednje močno izražen.Barva: Lahko je zelo različna, od slamnato rumene do rjave. Odvisna je od vrste rastlin in deleža medu iz mane.Bistrost: Po večini ..
10.18€
Brez DDV:9.30€
Med gozdni 900 g Med gozdni 900 g
Novo
Blagovna znamka: Čebelarstvo Bedek
Ker je gozdni med mešanica različnih vrst mane, se lahko vzorci zelo razlikujejo po barvi, vonju, okusu in aromi. Za tovrstni med je značilno, da v njem ne prevladuje nobena vrsta mane ter da sta okusa po sladkem in kislem uravnotežena. Pogosto je mešan s cvetličnim medom, saj čebele v gozdu obiskuj..
12.05€
Brez DDV:11.00€
Med kostanjev 900 g Med kostanjev 900 g
Novo
Blagovna znamka: Čebelarstvo Bedek
Kostanjev medje gozdni med, mešanica različnih vrst mane, se lahko vzorci zelo razlikujejo po barvi, vonju, okusu in aromi. Za tovrstni med je značilno, da v njem ne prevladuje nobena vrsta mane ter da sta okusa po sladkem in kislem uravnotežena. Pogosto je mešan s cvetličnim medom, saj čebele v goz..
12.05€
Brez DDV:11.00€
Blagovna znamka: Čebelarstvo Bedek
Za lipov med je značilno, da je zelo osvežilen ter da po vonju in okusu spominja na lipovo cvetje. Barva: Lahko je svetlo rumene do svetlo jantarne, slamnate barve, z zelenim odtenkom.Bistrost: Ni nujno vedno bister.Kristalizacija: Po navadi hitro kristalizira. Značilni so veliki, grobi kristal..
10.75€
Brez DDV:9.82€
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)