Menu
Košarica

Mlinarstvo Kolenko

Ajdova kaša
Na zalogi
Blagovna znamka: Mlinarstvo Kolenko
Ajdo uvrščamo med žita, ki so enokaličnice in spadajo med trave. Kljub botanični razliki ajdo in žita mečemo v isti koš, saj je njihova pridelava in predelava zelo podobna.Po zaslugi vsebnosti lizina in metionina ajdova kaša prekaša vsa ostala žita glede vsebnosti aminokislin. Kuhano kašo lahko kot ..
3.70€
Brez DDV:3.38€
Blagovna znamka: Mlinarstvo Kolenko
Mleta na kamen.Ajdo so v Evropo v 12. stoletju prinesli križarji iz Kitajske. Ajda ne vsebuje glutena, zato jo lahko uživajo tudi bolniki s celiakijo.Ajdova moka ima zelo prepoznaven okus, značilno barvo in izrazito aromo. Vsebuje veliko vitaminov, mineralov in zaščitnih snovi.Ajdovo moko uporabljam..
2.49€
Brez DDV:2.27€
Blagovna znamka: Mlinarstvo Kolenko
Najboljša je naravna, lokalno pridelana hrana. Iz kontrolirane ekološke pridelave.Ječmen je bil med prvimi žiti, ki jih je človek načrtno gojil (pred več kot 8000 leti). Zaradi visoke vsebnosti beta-glukanov  mu pripisujejo zdravilne učinke. Ječmenovi kosmiči so mehkejši od pšeničnih kosmi..
3.29€
Brez DDV:3.00€
Blagovna znamka: Mlinarstvo Kolenko
Najboljša je naravna, lokalno pridelana hrana. Iz kontrolirane ekološke pridelaveOves je žitarica, ki jo ljudje pridelujejo že 3000 let. Ovseni kosmiči so stisnjena semena ovsa in so najbolj cenjena ovsena jed. So široko uporabno živilo, saj jih lahko uporabimo kot zdrav zajtrk ali kot dodatek ..
2.79€
Brez DDV:2.55€
Blagovna znamka: Mlinarstvo Kolenko
Najboljša je naravna, lokalno pridelana hrana. Iz kontrolirane ekološke pridelavePira je prastara vrsta pšenice (vsaj 10 000let), ki spada med prve gojene rastline in so jo že od nekdaj cenili kot zakladnico zdravja. Prehranska vrednost pire je bogata, po vsebnosti beljakovin sodi v sam vrh. Pi..
3.95€
Brez DDV:3.61€
Pirina polnozrnata moka Pirina polnozrnata moka
Novo
Blagovna znamka: Mlinarstvo Kolenko
Pri Kolenkovih pirino polnozrnato moko še vedno meljejo na stoletni starinski kamen in s tem ohranjajo tradicionalni način mletja.Tako kot pšenična in ržena moka, tudi pirina moka vsebuje gluten. Gluten je beljakovina, ki daje kruhu in drugim pecivom teksturo. Ima podobne lastnosti pečenja kot pšeni..
3.45€
Brez DDV:3.15€
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)