Menu
Košarica

Čokoladnica Passero

Bela čokolada prekmurska gibanica
Novo
Blagovna znamka: Čokoladnica Passero
Bela čokolada z žlahtno mešanico okusov - ročno narejeno"Pest maka, orehov in jabolk, v beli sladkosti čokolade. Domači okusi, ki so jih prekmurske babice znale zliti v kulinarično mojstrovino - gibanico. Tokrat malo drugače. S poklonom tradiciji."Sestavine: bela čokolada s 33% kakavovih delov (slad..
3.74€
Brez DDV:3.42€
Darilni paketek sladko - slani Darilni paketek sladko - slani
Novo
Blagovna znamka: Čokoladnica Passero
Za dolge filmske večere ali pa prigrizek mimogredeje odlična tale kombinacija:domače slane palčke, ročno izdelane, hrustljave, iz pšenične moke v kombinacijiz belo čokolado, ki jo bogati okus prekmurske gibanice. Darilni paketek vsebuje:- slane palčke iz pšenične moke, mleka, kvasa, s ščepcem s..
10.63€
Brez DDV:8.71€
Mlečna čokolada lešnik-vanilija
Novo
Blagovna znamka: Čokoladnica Passero
Mlečna čokolada z žlahtno mešanico okusov - ročno narejeno"Dobra znanka ima novo prijateljico. Mlečna čokolada s praženimi, grobo mletimi lešniki je klasika med čokoladami. Njen šarm pa je v družbi dišeče bourbonske vanilije samo še volj poudarjen."Sestavine: mlečna čokolada z 32% kakovovih delov (s..
3.75€
Brez DDV:3.43€
Temna čokolada medenjak-ingver
Novo
Blagovna znamka: Čokoladnica Passero
Temna čokolada z žlahtno mešanico okusov - ročno narejeno"Toplo in sveže, kot sončen zimski dan. Kandiran ingver in meden hrustljav piškot zavit v plašč temne čokolade. Na sprehodu med rahlo grenkim, prijetno sladkim in živahno ostrim okusom se vam bo dan zdel čudovit."Sestavine: temna čokolada s 70..
3.74€
Brez DDV:3.42€
Temna čokolada sliva-oreh-cimet
Novo
Blagovna znamka: Čokoladnica Passero
Temna čokolada z žlahtno mešanico okusov - ročno narejeno"Dišeče potovanje med okuse. Temna čokolada opiše daljave, oreh prisojne lege podeželja. Sliva s cimetom pokliče domov za praznično mizo. Za trenutek se ustavite in že ste tu."Sestavine: temna čokolada s 70% kakavovih delov (kakavova masa, sla..
3.74€
Brez DDV:3.42€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)