Menu
Košarica

Gor-gesti

Gor-gesti


Linške oči kakav z ribezovim polnilom Linške oči kakav z ribezovim polnilom
Novo
Okusen čokoladni keks z ribezovo marmeladoSestavine: Pšenična bela moka, margarina (rastlinske maščobe) in olja (repično, popolnoma hidrogenirano repično in kokosovo olje), voda, emulgatorja mono in digliceridi maščobnih kislin in sončnični lecitin, sol, konzervans (sorbinska kislina), aroma masla, ..
2.89€
Brez DDV:2.64€
Masleni čolnički z brusnično marmelado Masleni čolnički z brusnično marmelado
Novo
Krhek maslen keks z brusnično marmeladoSestavine: pšenična bela moka, maslo (28%), sladkor, jajca, brusnično polnilo (11%): sladkor, voda, glukozno fruktozni sirup, brusnični pire (30%), sredstvo za ohranjanje vlage: E422; fruktoza, koncentriran brusnični sok, sredstvi za zgostitev E410 in..
1.99€
Brez DDV:1.82€
Rahli žepki z mareličnim polnilom Rahli žepki z mareličnim polnilom
Novo
Krhki, lahki keksi s smetano in marelično marmeladoSestavine: Pšenična bela moka, margarina (rastlinske maščobe) in olja (repično, popolnoma hidrigenirano repično in kokosovo olje), voda, emulgatorja (mono in digliceridi maščobnih kislin in sončnični lecitin), sol, konzervans (sorbinska kislina), ar..
2.89€
Brez DDV:2.64€
Sončnična semena za ptice 1kg
Novo
Sončnična semena so bogat vir hranil in energije. Primerna so kot dopolnilna hrana za ptice v naravi, ptice v kletkah in male glodalce.Hraniti v suhem, zračnem in pokritem prostoru.Botanična čistost min 98%, vlaga 9%..
2.52€
Brez DDV:2.30€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)