Menu
Košarica

Razkužilo Dezikim Derm z dozatorjem

Razkužilo Dezikim Derm z dozatorjem
Novo
Razkužilo Dezikim Derm z dozatorjem
  • Zaloga: Na zalogi
  • Koda izdelka: 118
Izdelek si je ogledalo: 292
7.08€
Brez DDV: 5.80€

Nevtralno alkoholno sredstvo za razkuževanje rok zagotavlja visoko stopnjo higiene. Hitro učinkuje na bakterije, viruse in glive. Idealen tako za poklicno in splošno uporabo. Razkužilo ustreza standardom EN 13727: Baktericidni učinek v kvantitativnem testu s suspenzijo, EN 1500: Test simuliranih realnih pogojev za higiensko razkuževanje rok, EN 12791: Test simuliranih realnih pogojev za kirurško razkuževanje rok. Razkužilo ima priložen dozator.

Pakiranje: 500 ml.

Proizvajalec: Kimi.

UPORABA in DOZIRANJE: Dezikim Derm nerazredčen nanesemo na čiste roke in si enakomerno vtiramo. Med časom delovanja naj bodo roke ves čas vlažne.Pustimo, da se posuši –ne izpiramo. Primerno tudi za doziranje z milniki.

Samo za zunanjo uporabo

OPOZORILA:Pri ravnanju z izdelkom upoštevajte podatke o varni uporabi kemikalij, ki so navedena v varnostnem listu. V primeru stika z očmi, takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Vsebuje alkohol. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Biocidni proizvod vedno hranite zunaj dosega otrok. Uporabljajte ga varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o izdelku.Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro